top of page

Behandlinger

Botox

Botox Botulinum Toxin

Botox har været anvendt inden for den kosmetiske medicin gennem mere end 20 år. Der er på verdensplan givet mere end 10 millioner behandlinger. Det er en sikker og effektiv behandling af rynker der skyldes overaktivitet i muskler i ansigtet. Det er vigtigt at vide at nogle rynker giver ansigtet charme mens andre får os til at se gamle ud. Botox de rigtige muskler og i ret dosering giver et flot resultat. Du skal se nyforelsket ud ikke stiv og mimik løs. Derfor gå til en certificeret behandler der ved hvordan behandlingen udføres korrekt uden bivirkninger og overdosering. Se nedenstående behandlingsmuligheder. 

BOTOX INSTALIFT er en injektions teknik, udviklet i Korea. Instalift blev oprindeligt opfundet af Dr. Lee Young Seob fra Seoul. Metoden involverer indsprøjtning af fortyndet Botox i det øverste hudlag i kombination med almindelig Botox teknik. Der gives 40-50 indsprøjtninger. De overfladiske indsprøjtninger stimulerer huden til at producere mere kollagen elastin og skrumper sved og talgkirtler så huden ikke ser svedig ud men samtidig giver huden en forbavsende varm og ungdommelig glød. Slutresultatet? En øjeblikkelig opstrammende og ansigtsløftende effekt og en helt unik glød, Instalift inkludere hals og hageparti hamsterposer etc. 

Læs mere i bloggen her

Botox Instalift Botox teknikken som er vanedannende

Botox behandling af øjen omgivelser

Bekymringsrynker

Rynker imellem øjenbrynene bekymringsrynken og kragetær i øjenkrogene. Er en af de Botox behandlinger med den største kunde tilfredhed. Øjenbrynene hæves en smule og ojenspalten blir større, derved trænger mere lys ind på øjet og genskinnet fra regnbuehinden få øjnene til at fremstå mere klare og levende. Metoden kan med fordel kombineres med brynløft, lateral brynløft og mandeløje teknik.

Hipokrates mindste middels princip

Lateral øjenbrynsløft og mandeløjne

Bredt kæbeparti Maseter Botox 

Maseter Botox
Botox øjen teknik Foxy Eyes

Lateral eyebrow lift med mandeløje teknik Giver større og mere åbne øjne. Dådyr (mandeløje effekt). Med alderen har øjenbrynene en tendens til at synke ned, hvilket giver os et træt udseende. Både den inderste og de yderste del af øjenbrynene behandles med Botox.

Hipokrates

Bunny lines

Bunny lines

Bunny lines Rynker på næsen. Ekstra charme men hvis generende let at behandle eller reducere.

Gummy smile

Gummy Smile

Gummy smile før og efter. Ved gummy smile blir en del af overmundens gummer synlig ved grinen og smilen. Normalt er det en ekstra charme men hvis tilstanden er generende kan den den synlige del af gummerne reduceres ved 2 små injektioner med Botox.

Maseter Botox V-form

Bredt kæbeparti som skyldes stor tyggemuskel (Maseter musklen). Botox injektion reducere muskel størrelsen og gendanner ansigtets feminine V-form. 14 dage imellem billederne. Bemærk øjen størrelsen og smallere ansigt generelt. MASETER OG V FORM kombineret KOREANSK Full face teknik. (BOTOX Instalift) (brynløft lateralt og mandeløje teknik samt injektion i hagemusklen som giver spids hage.

Botox og Zinkmangel 

Zink forlænger holdbarheden af BOTOX hele 30% hos 92% af de behandlede patienter viser et studie udført af speciallæge i øjensygdomme Dr. Charles Sopakar at Methodist Hospital in Houston

Ifølge dette studie bidrager zinkniveauet direkte til Botox-effektiviteten og holder derfor dybe ansigtslinjer i skak i længere perioder. 

Undersøgelsen offentliggjort i  Journal of Drugs in Dermatology, viser at varigheden og den tid det tager før effekten kan ses, øges med 30 % hos Botox-patienter, der tager et zink kosttilskud dagligt. Dette skyldes, at botulinumtoksinet er medlem af en klasse af proteiner, der kræver zink for at virke optimalt. 

At tage zink regelmæssigt efter din Botox-behandling kan derfor forlænge den anti-aldringseffekt generelt.

Mængden af ​​zink i kroppen er afhængig af enzymet phytase. phytase er zinkafhængigt og forbruger derfor relativt meget zink. Fytase bruger kroppen til at nedbryde phytater som overvejende er tilstede i plantebaseret føde. Derfor er zinktilskud vigtigt og særlig i forhold til den kost du indtager.

Det er vigtigt at zink tilskuddet indtages som biologisk bundet zink idet biologisk bundet zink fremmer optageligheden. Den anbefalede daglige mængde zink er 8 milligram (mg) for kvinder og 11 mg for mænd.

To kapsler zink bør tages dagligt, en om morgenen og en om aftenen, begyndende fire dage før behandlingen.

En diæt med relativt lavt indhold af zink/høj phytat (plantedele) er udbredt i USA, især blandt ældre med fast budget, der undgår dyrt kød, vægt- og kolesterolbevidste og vegetarer. Fytaser, en familie af enzymer, der nedbryder phytater(plantedele), og er kendt for at øge zinkbehovet i kroppen.,

Zinkmangel er vist hos ca 50% af den amerikanske befolkning over 50 år. Vi anbefaler at patienter konsulterer en læge hvis de har mistanke om Zink mangel.

Dipping nose

Næsetip

MesoBotox

MesoBotox er en injektions teknik hvor små opløsninger af Botox gives i hudens vækstlag (epidemis). Dette får svedkirtlerne til at skrumpe og huden strammes op. Desuden igangsætters en kaskadereaktion af reparations processer som stimulerer elastin og Collagen nydannelsen. Metoden er sammen med hyaleronsyre injektioner meget effektiv ved løs og kreppet hud på hals, hænder og brystet (decolitté) og kan med stor fordel kombineres med hyaleronsyre som eksempelvis Profhilo. Additiv effekt uden det bliver væsenligt dyrere.

Hyperhidrose og mesoBotox

Dipping Nose. Når vi ældes begynder næsetippen sænke sig. Det skyldes alders ændringer i ansigtsknoglerne. Hvis næsen derimod dropper under smilen er det er dynamisk drop som skyldes det en lille muskel under næsen Tilstanden behandles let med Botox.

Svedtildens

At svede er en naturlig krop proces, som holder os fra overophedning. Svedtendensen, kan imidlertid blive overaktiv, Typisk hyperhidrosis påvirker ansigt, fødder, håndfladerne, armhuler Symptomerne begynder typpisk i teenageaårene og mange er tvunget til at leve med det gennem hele livet. Den specifikke årsag til denne tilstand er ukendt, men medicinsk forskning har vist, at mange hyperhidrosis syge har usædvanlige svedkirtler, der forårsager sved til at udskille med en hastighed på op til ti gange højere end den gennemsnitlige person. Dette har ført de fleste læger at identificere overaktive svedkirtler som den primære årsag. Tilstanden behandles med botox mikroinjektioner i det ramte område også kaldet mesoBotox

Hipokratea citat
Hipokrates

Nedadhængende mundvige

Nedadhængende mundvige sur mund

Nedadhængende mundvige. "Sur mund". Her er Botox og filler kombineret til at rette mundvigen op. Og der er givet ganske lidt filler i overlæben. Bemærk at munden har fået æstetisk smukt og naturligt udseende, uden overdreven brug af filler.

Maronette lines

Nedad hængende mundvige og sur mund

Marionette linier og hængende mundvige behandles med Juvederm og Botox.

Midtansigt fillerbehandling

Filler i kindben og tinding

Før og efter

Rejuvenation af midtansigt med filler. Her er givet i alt 3 ml 2 ml på hver kindbens fremspring og 1 ml i tindinger regionen.

Der er anvend en høj viskøs filler dvs en tyktflydende filler som bliver lagt som er lagt direkte på knoglen. Herved opnås en mere naturlig effekt end hvis fileren lægges mere overfladisk. Filleren vil her ikke kunne vandre som følge af muskel aktivitet og tyngdekraft som overfladiske fillers lagt i underhuden tit gør grundet anatomien der, vil kunne synke ned i hagen. Iøvrigt holder behandling længere og fileren ligger under musklen hvilket ikke er tilfældet hvis den lægges mere overfladisk. Holdbarheden er vist i MR scannings undersøgelser at vare op til 10 år. Bemærk effekten på nasolabialfolden og øjenomgivelserne. Grænsen imellem tinding og kind er også udjævnet og der er opnået en naturligt overgang imellem kind og tinding. Modellen på billedet har for 14 dage siden i tillæg til filler, fået L‘ebss skinbooster og Botox lipflip. Læs mere i bloggen her

Appelsinhud hage og kontur

Appelsinhud på hagen
Rynker i hagepartiet skyldes overaktivitet i underliggende muskler, kan hvis de generer Let fjernes med botox.

Smokers lines

Smokers lines
Smokers lines

Smokers lines behøver nødvendigvis ikke at være udløst af rygning, selvom rygning grundet dannelse af fri radikaler generelt giver rynker. Navnet er tilnærmet for letheds skyld fordi rynkerne ses tydeligt ved sugen og ved tilspidset mund. Årsagen er en kombination af genetiske faktorer, sol eksponering og alder. Behandlet med Botox  hyaluronsyre givet som mesoteknik(micro needling). PRP er også en mulighed. 

Botox Lipflip

Flydende behandling med skinbooster filler og Botox

Botox Lipflip. Smukke læber har et bestemt forhold imellem over og underlæben. 1/3 overlæbe og 2/3 underlæbe. Det kaldes også for det gyldne snit og ses overalt i naturen i kunst og i klassisk arkitektur. Forholdet opfattes af vores hjerne som værende æstetisk smukt og indbydende. Modellen på billedet har tidligere fået Botox Instalift.

Flydende behandling med skinbooster filler og Botox

Meso-Therapy Facial rejuvenation Skinboosters

Mesoterapi
Skinboosters

Mesoterapi

Meso-therapy er et sikkert, naturlig alternativ til invasive kosmetiske procedurer. Skinboosters anvendes til meso-lift eller "Meso-therapy skin rejuvenation" og indbefatter mikroinjektioner i underhuden af, enten homøopatiske opløsninger af vitaminer, mineraler, peptider og aminosyrer, Hyaluronsyre som er organismens egen moisturizer eller PRP som er patientens eget blod plasma, dobbelt centrifugeret og speciel filtreret så Indholdet består af opkoncentrerede blodplader og growth faktorer. Behandlingen frigiver yderligere vækstfaktorer vævet i området og nærer og fremmer produktionen af ​​kollagen og elastin samt stimulerer hårsækkene og dermed øget hår vækst

Som huden bliver ældre, falder energi omsætningen, og den deraf følgende reduktion af ilt og næringsstoffer hindrer kroppens evne til at reparere celleskader som mutationer og påvirkning fra skadelige fri radikaler. Huden ældes og får en grålig livløs kulør.

Efter behandlingen, vil patienterne ofte beskrive deres hud som strålende, med glød og med fastere konsistens.

Meso-therapy kan bruges et supplement eller et alternativ, for mange anti-aging regimer, herunder botox, laserbehandling, peeling, antioxidanter, topiske cremer og facelifts.

Meso-therapy er en yderst effektivt foryngende behandling. Wow effekt.

Proceduren kan bruges til at tone og stramme hud på hals, ben, mave, arme og hænder og vulva. 

I Europa starter kvinder ofte behandlinger i trediverne, men Mesotherapy kan vise sig værdifuldt i alle aldre hos både kvinder og mænd og tilmed smertefrit. Behandlingen er yderst populær i Asien da den er billig og meget effektiv.

Skinboosters

Skinbooster gør huden vital og giver glød

Made - Made er en særlig kombination af homøopatiske præparater på basis af naturlige kilder såsom Multivitaminer, mineraler, enzymer og celleterapi kollagen, lever, muskler og arterie. Alle disse naturlige produkter er forberedt og forstærkes baseret på homøopati - en form for naturlige behandlinger udviklet af en tysk læge, Dr. Samuel Hanemann,for 200 år siden.  Made er som her mineraler og vitaminer og FDA godkendt.

Collagen - i homøopatisk concentration indgivet sammen med MADE er en billig og let måde at gøre huden strålende og stram eksempelvis før en større begivenhed fest eller lignende hvor du bare skal ligne en million. Prompte effekt.

PRP eller Platelet Rich Plasma er er patientens eget blod der udtages og dobbelt centrifugeres. Opkoncentrerede blodplader og plasma herunder koncentrerede mængder growth faktorer injiceres lige under huden. Behandlingen er smertefri og kan benyttes overalt på kroppen. Giver ældet livløs hud et sundt friskt udseende og stimulere collagen syntesen.

Hyaleronsyre

Hyaluronsyre HA, er kroppens egen moisturizer. Restylane, Juvederm, Perlane Profhilo og Volbella bestå af hyaluronsyre. Navnene dækker over forskellig molekylestørrelse afhængigt om det er til dyb eller overfladisk vævs fyldning. HA er en kraftig moisturizer og trækker 1000 gange sin egen vægt, vand fra omgivelserne ved såkaldt kolloid osmose. Hyaluronsyre holdige midler som CytoCare tilfører rynket og dehydreret ansigtshud den ønskede fylde og glans. Behandlingen gentages med 3 ugers interval i alt tre gange og vedligeholdes med en behandling hver tredje måned.

Nedad hængende mundvige

Her er mesotherapy skin rejuvenation behandlingen kombineret med en hyaluronsyre holdig skinbooster. Bemærk hudens glød er ændret som resultat af behandlingen

L‘ebss ny skinbooster med 14 hud aktive peptider

L‘ebss skinbooster
L'ebss den bedste skinbooster på markedet

Vi har gennemgået forskellige artikler som beskriver de hud aktive peptider, der almindeligvis anvendes i kosmetik. Peptider er små proteiner som har forskellige hud stimulerende egenskaber. Peptider har et stort potentiale som anti-ageing middel. Specifikke peptider har en lang række egenskaber som er forbundet med udsættelse af ældning af huden. En stor udfordring ved cremer og andre kosmetologiske produkter er evnen til at sætte peptider i stand til at trænge ind i huden. Hudgennemtrængelighed (Permeabilitet) opløselighed osv er forbundet med mange faktorer som vanskeliggør og fordyrer udvikling og produktion. Det er faktisk ganske små koncentrationer of peptider indsat de rigtige steder som har den største effekt. Det ligner mere en tænd sluk funktion mere end en koncentrations afhængig virkningsmekanisme. Derfor er placering i det rette vækstlag i huden vigtigt. Andre vigtige faktorer er holdbarheden og stabiliteten af peptidet og at sikre at peptidet ikke går til grunde pga forkert håndtering.

Derfor er muligheden for at behandle målrettet med skinboosters indeholdende de vigtige aminosyrer og peptider, et stort skridt i retningen af en effektiv anti-age behandling af huden. Denne skinbooster er en af de kraftigste på markedet og og er meget populær i asien og til behandling af mørke plettet melasma hudporer uensartet hud pletter og misfarvninger mv. LÆS MERE I BLOGGEN HER

L'ebss den bedste skinbooster på markedet
Skinbooster før og efter
Flydende behandling med skinbooster filler og Botox
Skinbooster før og efter
PDO Thread lifting

• PDO Thread Lifting 101
PDO (Polydioxanone) Thread Lifting is an new innovative method of face revitalization and lifting using absorbable PDO meso threads. The threads eventually get dissolved by the skin and in the process induce collagen synthesis. The advantages of thread lifting are 1) minimal invasive treatment, 2) no downtime and 3) immediate results. Many people, between the ages of 30 to 60, are looking towards Thread Lifting as a convenient alternative to surgical face lift. Thread Lifting is very popular in Asia and CIS countries and is gaining popularity rapidly in other continents as well. Click here to read more about the procedure, results, patient criteria and post-care of Thread Lifting.

PDO Thread Lifting 
Tråd lift bruger vektorer kraft og retning
Tråd lift
Tråd lift bruger vektorer kraft og retning
Model
model
Træd lift

PDO Tråd Lift, er den nyeste behandling til opstramning og løftning af ansigtshuden samt forme ansigtet i den eftertragtede V-form. Trådene er lavet af PDO (polydioxanon) et materiale, som er de samme tråde, der anvendes i kirurgiske net og masker. PDO stimulere løbende kollagensyntesen under huden.

Trådene indsættes i huden, det fungerer som et "stillads" for huden, som er med til at "holde " huden mod virkningerne af tyngdekraften. Disse net af tråde kan også forme ansigtet ved at løfte og støtte ønskbare konturer.

Trådene absorberes langsomt, og vil derfor forsvinde helt i løbet af 6-12 måneder. Behandlingen giver ingen ar men efterlader collagen tracks i underhuden og virkningen fortsætter med at holde i endnu 15-24 måneder .

Chemical peeling 
Chemical peeling

This is not exactly a comfortable procedure. It burns but not in a stop, drop and roll sort of way. Much of the discomfort can be fixed by just waving air at your face or sitting near a fan. For me, the discomfort goes away immediately after washing it off. Since it does burn & I didn’t want to screw up my face, I washed it off after only 45 seconds on the first use to make sure I didn’t over do it. I slowly started increasing my time with each new peel (I do them weekly) and now I usually keep it on for about 3 minutes, although I’m still planning on slowly working my way up to 5 minutes. The level of discomfort seems to be greatly decreasing for me as I continue to use the peel.

Acne er både irriterende og beskæmmende

Now about these results! I absolutely love what the Piringubu Glycolic Peel Set is doing to my skin! So much texture is removed and I’m left with glowing skin that feels absolutely baby soft and smooth! I had quite a bit of scaring and discoloration on my chin due to years of popping and picking at little blackheads in that area. After several uses with this peel, my marks are dramatically improved and it’s almost as if they were never there to begin with! I am throughly pleased with the results I’ve gotten from this product & peels are now going to be a permanent staple in my routine!

 

Have any of you tried an at home chemical peel before? I’d love to hear about your experience and results! Want to give this amazing product a try?

Maseter Botox
Peeling fjerner gamle hudceller og fjerner små rynker

Piringubu Jessner's Skin Revivifying Peel Set is an anti-acne and anti-ageing peel made from 14% Lactic Acid, 14% Salicylic Acid and 14% Resorcinol. It is very potent in treating cystic acne and acne that results in deep, icepick scars. It treats active lesions, scars and blemishes as well as all other acneic manifestations such as blackheads, whiteheads and milia. It also prevents future breakouts while reversing symptoms of ageing such as discolorations, fine lines and wrinkles. Energized with Tocotrienol and Tocopherol, this peel enhances elastin and collagen synthesis to restore skin’s youthful appearance!

Piringubu Glycolic Acid Peel(30%, 50%) is a skin renewing micropeeling agent that reveals a healthy, younger looking skin without obvious signs of peeling. Derived from 100% natural ingredients, It is mild and gentle even for sensitive skin. It reduces fine lines, wrinkles, discoloration, blemishes, signs of aging and sun damage. It is also very effective in treating acne, whiteheads and blackheads. With skin calming Myrcene that's soothes the skin and hasten skin recovery from micropeeling and α-Pinene that prevents inflammation while providing a bacteriostatic skin surface for a smoother, blemish free, younger looking skin!
 

Peeling fjerner gamle hudceller og fjerner små rynker
bottom of page