top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Botox instalift

Opdateret: 23. jun.

BOTOX Instalift (alle modeller er egne patienter)

Hvad er Botox Instalift?

Botox Instalift er en full face behandling, som tilrettelægges individuelt og er derfor specielt tilrettelagt after dit ansigt og dine behov. Behandlingen løfter huden i hele ansigtet inklusive hals og kæbeparti. Behandlingen er ikke kirurgisk og bruger Botox-injektioner ved en helt ny teknik og uden at ændre mimikken.

Instalift forbedre udseendet af huden og reducere rynker og fine linjer.

Instalift holder længere end tradionel BOTOX.


Botox Instalift dag 0 og dag 28
Botox Instalift dag 0 og dag 28
Botox instalift før og efter
Botox Instalift 4 år efter første behandling gentaget ca hver 8 md. Bemærk Foxy Eyes effekten og 20’er lipflip

Botox Instalift er en kombinationsbehandling der bruger både traditionelle Botox-injektioner i musklerne omkring øjnene og helt overfladiske mikroinjektioner.

Baby- eller mikrobotox-injektioner gives over hårgrænsen foran ørerne og ned langs halsen. Disse injektioner virker på sved, talg og glat muskulatur i hårsækkene og hjælper med at opstramme og reducere volumen af huden.

Efekten af Botox Instalift varer længere end almindelig Botox typisk 4-6 mdr og efekten er additiv dvs at gentages den indenfor et år er resultatet bedre end første behandling. Teknikken blev opfundet af Dr. Lee Young Seob, en kendt plastikkirurg i Sydkorea. Han ønskede at undgå de stive, udtryksløse ansigtsudtryk, der ofte opstod med traditionelle intramuskulære Botox-injektioner. Han eksperimenterede med at fortynde Botox og injicere det overfladisk i huden i stedet for ind i musklerne. Dette førte til en hud opstrammende effekt som forårsagede et ansigtsløft. Teknikken er siden videreudviklet ved undertegnede og tilpasset den nordiske type.


Botox Instalift reducerer størrelsen på sved og talgkirtlerne, hvilket reducere hudens volumen hvor det ønskes og forbedre oven i købet hudens udseende ved en direkte anti inflamatorisk proces.

Når Botox injiceres i i hudens basal-lag reduceres sved og talgkirtlernes volumen idet BOTOX fratager kirtelvævets nerve impulser på samme måde som maseterBotox. Dette resultere i et træk i ansigtshuden imod hårgrænsen og dermed et diskret ansigtsløft helt uden kirurgi. .


Behandlingen er velegnet til alle aldre, men specielt til patienter over 35 år hvor traditionel Botox-behandling kan have en overdramatisk effekt, især hos lidt ældre patienter med aldersrelateret svind af knogle og fedtvæv i ansigtet.

Instalift er til de personer der ønsker en diskret behandling uden kunstigt udsende og samtidigt ønsker en bevaret mimik. Instalift kan med fordel kombineres med en skinbooster indeholdende vækstfremmerne peptider vitaminer og aminosyrer fx L'ebss udviklet i Korea.

Botox instalift teori med Vektorer indtegnet
Trækretning vektorteknik som giver ansigtsløftet ved Botox Instalift

Bemærk kæbelinje og svind af hamsterposer

Foto Instalift effekt på kæbelinje og hamsterposer
Før og efter Instalift bemærk kæbelinjen og svind af hamterposer
Botox Instalift før og efter
Botox Instalift før og efter. De røde hud irritationer også er svundet og huden har fået en varmere sund glød
Botox Instalift  før og efter
Instalift afslapper muskler der trække ned og giver glat hud og ansigtet V-form
Dr.Per Botox Instalift
Instalift og mikro injektioner imod melasma L'ebss skinbooster
Instalift før og efter
Botox Instalift første behandling kombineret med skinbooster
Botox Instalift før og efter
Botox Instalift 2. behandling ca 1 år efter 1. behandling
Botox Instalift Før og efter
Botox Instalift inklusiv decolité (Hals) før og efter
Botox Instalift før og efter
Botox Instalift før og efter
Botox Instalift før og efter
Botox Instalift første behandling før og efter
Miss Thailand Botox Instalift før og efter
Miss Thailand Botox Instalift før og efter
Miss Thailand 2023 Botox Instalift før og efter
Miss Thailand 2023 Botox Instalift efter Modelfoto

Sammenfatning:

Botox Instalift er en speciel koreansk injektions teknik hvor der fokuseres på et diskret ansigtsløft. Behandlingen varer ca 6 mdr. Dobbelt så længe som traditionel BOTOX. Behandlingen er prismæssigt langt mindre end hvis man regner prisen ud for antal områder. Instalift er velegnet til alle aldersklasser og samtidig er den nænsom og diskret med bevaret ansigts mimik. Gentages Instalift behandling er varigheden og effekten både længere og mere dybdegående. Behandlingen indbefatter kæbelinje hals og kan let kombineres med en effektiv skinbooster som fx. L'ebss som har dybdevirkende biologisk effekt på nydannelse af kollagen og elastin og giver huden en varm glød sund glød og samtidigt formindsker hudporerene.

Videoen herunder viser opmåling til Instalift selve behandlingen foregår med lokalbedøvende creme og ispose.Se iøvrigt

Instalift og L’ebss 06-24

237 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page