top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Botox instalift

Opdateret: 27. mar.

BOTOX Instalift (alle modeler er egne patienter)

Hvad er Botox Instalift?

Botox Instalift er en full face behandling, som tilrettelægges individuelt og er derfor specielt tilrettelagt after dit ansigt og dine behov. Behandlingen løfter huden i hele ansigtet inklusive hals og kæbeparti. Behandlingen er ikke kirurgisk og bruger Botox-injektioner ved en helt ny teknik og uden at ændre mimikken.

Instalift forbedre udseendet af huden og reducere rynker og fine linjer.

Instalift holder længere end tradionel BOTOX. Se fotodokumentation længere nede.


Botox Instalift dag 0 og dag 28
Botox Instalift dag 0 og dag 28

Botox Instalift

Botox Instalift er en kombinationsbehandling, der

bruger både traditionelle Botox-injektioner i musklerne omkring øjnene og helt overfladiske mikroinjektioner. Derudover anvendes baby- eller mikrobotox-injektioner over hårgrænsen foran ørerne og ned langs halsen. Disse injektioner virker på sved, talg og glat muskulatur i hårsækkene og hjælper med at opstramme og reducere volumen af huden.Botox Instalift blev opfundet af Dr. Lee Young Seob, en kendt plastikkirurg i Sydkorea. Han ønskede at undgå de stive, udtryksløse ansigtsudtryk, der ofte opstod med traditionelle intramuskulære Botox-injektioner. Han eksperimenterede med at fortynde Botox og injicere det overfladisk i huden i stedet for ind i musklerne. Dette førte til en hud opstrammende effekt som forårsagede et ansigtsløft. Teknikken er siden videreudviklet og tilpasset den nordiske type.


Botox Instalift reducerer størrelsen på sved og talgkirtlerne, hvilket reducere hudens samlede. volumen hvor det ønskes og forbedre oven i købet hudens udseende ved en direkte anti inflamatorisk proces.

Når Botox injiceres i i hudens basal-lag reduceres sved og talgkirtlernes volumen idet BOTOX fratager kirtelvævets nerve impulser. Dette resultere i et træk i ansigtshuden imod hårgrænsen og dermed et diskret ansigtsløft helt uden kirurgi. .


Behandlingen er velegnet til alle aldre, men specielt til patienter over 35 år hvor traditionel Botox-behandling kan have en overdramatisk effekt, især hos lidt ældre patienter med aldersrelateret svind af knogle og fedtvæv i ansigtet.

Instalift er til de personer der ønsker en diskret behandling uden kunstigt udsende og samtidigt ønsker en bevaret mimik. Instalift kan med fordel kombineres med en skinbooster indeholdende vækstfremmerne peptider vitaminer og aminosyrer.


Punkter som har betydning for veldefineret kæbelinje

Bemærk kæbelinje og svind af hamsterposer

Før og efter Instalift

Botox Instalift
Botox Instalift afslapper hagemusklen og giver glat hud og ansigtet V-form

Botox Instalift før og efter
Botox Instalift med projektion af hage og korrektion af venstre bryn

Dr.Per Botox Instalift
Instalift og mikro injektioner imod malasma
Instalift kombineret med skinbooster
Dr.Per Botox Instalift
dag 28-56 Instalift skinbooster mikro Botox og lipflip


Sammenfatning:

Botox Instalift er en speciel koreansk injektions teknik hvor der fokuseres på et diskret ansigtsløft. Behandlingen varer ca 6 mdr. som er dobbelt så længe som traditionel BOTOX. Behandlingen koster meget mindre end hvis man regner prisen ud for antal områder. Instalift er velegnet til alle aldersklasser og samtidig er den nænsom og diskret med bevaret ansigts mimik. Efter 3 Instalift behandlinger er varigheden længere. Behandlingen indbefatter kæbelinje hals og kan let kombineres med deacolité og en effektiv skinbooster med særdeles synlig biologisk effekt. Videoen herunder viser opmåling til Instalift selve behandlingen foregår i lokalbedøvelse.


6 mdr efter 3 Instalift behandling. Efter 3 forløb med Instalift over 1,5 år ser man  blive betydelig forlænget. Det skyldes at de muskler der har overvægt i at trække ansigtstrækkene i forkert retning formindskes.
BOTOX Instalift 6 mdr efter 3 instalift behandling. Efter 3 forløb med Instalift at holdbarheden og det æstetiske resultat blive betydelig forlænget. Det skyldes at de muskler der har overvægt i at trække ansigtstrækkene i forkert retning formindskes.

184 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page