top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Miss Thailand BOTOX 1. Instalift.

Opdateret: 9. maj

Jeg er i marts måned i Bangkok. Det er en stor ære at være inviteret til at behandle en af deltagerne i konkurrencen miss thailand som afholdes i Bangkok den 19. marts.

Vinderen af konkurrencen deltager i miss world 2023 som afholdes i De forende arabiske emirater senere på året.

I videoen kan du se hvordan en sådan behandling foregår. Vi giver Botox instalift som er en teknik udviklet specielt til skuespillere og andre der er afhængig af et naturligt udseende med bevaret mimik. Behandlingen indebærer ca. 50 injektioner i forskellige områder i ansigtet, indgivet i forskellige hudlag og med forskellig koncentration. Botox Instalift er ikke en Botox behandling i traditionel forstand hvor man lammer bestemte muskler, men en kombinations behandling der har til formål at designe individuelt ud fra den givne anatomi og med det maksimal mulige resultat.

Der findes matematiske modeller for skønhed. Den model vi anvender bruger begrebet det gyldne snit eller the golden ratio er forholdet imellem 1 og 1,6. Opdagelsen af denne

divine proportion, som forholdet også benævnes,

stammer helt tilbage fra antikken, studeret af matematikere og er brugt i kunst og arkitektur. Forholdet forekommer hyppigt i naturen i vegatation i mønstre i blade, strømning i væsker, anatomiske mål i dyr og mennesker og forhold i ansigtet. Eksempelvis hvis afstanden fra næsen til mundspalten og fra næsen til hagen er i forholdet 1:1,6 opfattes det æstetisk behageligt. Fra munvigen til højeste punkt på kinden og øjenkrogen etc.

Med brug af the golden ratio, computere og massive databaser af "attraktive" ansigter, har vi været i stand til at kvantificere ansigtets tiltrækningskraft i en konsistent matematisk computermodel.

De kvindelige versioner af Marquardt Beauty Mask er illustreret her.

Teknikken ved Botox instalift og plastikkirurgi er at tilstræbe at propertionerne ligger indenfor de givne områder jævnfør "masken". I dette tilfælde vil et smallere ansigt kompensere for relativt tætsiddende øjne. Det skal bemærkes at modellen har sine kritikere og skønhed er mere komplekst end som så.

Brug af denne maske, kan Botox behandling individualiseres og områder med uønsket effekt identificeres og overspringes. Sparer patienten ærgelser og penge.

Nedenfor er en video af dele behandlingsforløbet som foretaget 2. marts 2023 i Bangkok

Botox Nefertiti Lift er en del af Botox full face Instalift
Resultat på undeansigt Før og efter

Se også

42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page