top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Rejuvenation af midtansigtet hos +50

Opdateret: 13. okt. 2023

Med alderen sker en gradvis nedbrydning af knoglerne i ansigtet som fører til reduktion i ansigtets knoglemasse og volumen. Der sker samtidigt en ændring i vinklen og specielt på kindbenene dette medfører en karakteristisk hulhed af midtansigtet. Dette påvirker de overliggende strukturer og de velkendte folder og skygger opstår og signalerer alder. Fillers bruges i vores klinik til erstatte det tabte væv dvs injiceres dybt der hvor knoglevævet er resorberet ud over et naturligt æstetisk resultat, holder behandlingen betydeligt længere da der i dybden ikke findes muskler der kan slide filleren og i desuden er der her mindre risiko for komplikationer da der ikke er nerver og kar som kan beskades.

Man anvender en to lags strategi. 1. Volumen tab af knogle og dybe fedtpuder, behandles med høj viskøs hyaluronsyre filler placeret dybt direkte på knoglen. De dybe fillers holder i reglen op til flere år.

2. Derefter lægges en mere tyndtflydende filler lige under huden ved hjælp af såkaldt vifteteknik. Det er forbavsende hvor lidt der skal til hos en 35-40 årig person et par ml i dybden og en til to ml. overfladisk er i reglen nok til hele ansigtet, til at gøre en persons udseende 10-20 år yngre. Dette er naturligvis meget individuelt. Endelig vil man med fordel kombinere med Botox.


Det skal pointeres at overfladisk filler i folderne og i poserne under øjnene er en forkert strategi som primær behandling. Idet det er de anatomiske ansigtsskellet forandringer som er den egentlige årsag.

Rejuvenation af midtansigt med filler.

Her er givet i alt 3 ml 2 ml på hver kindbens fremspring og 1 ml i tindinge regionen. Bemærk effekten på nasolabialfolden og øjenomgivelserne.

Overgangen imellem tinding og kind er blevet blød og der er opnået et naturligt udseende uden hulhed (timeglasformen) imellem kind og tinding. Bemærk at hamsterposerne som giver anledning i en typisk konkavitet i siden ved hagen, er svundet som følge af reetablering af volumen i kindben og tinding.

Patienten har for 14 dage siden fået L‘ebss skinbooster (bemærk reduktion i hudporer størrelsen)og Botox lipflip og for 3 mdr siden Botox Instalift facelift teknik.165 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page