top of page

Om Klinikken

Per Tork Larsen

Cand med. Københavns universitet 1986

Speciallæge i almen medicinske sygdomme

Klinikken er drevet af Læge Per Tork Larsen Speciallæge i almen medicinske sygdomme. Han har ud over en karriere som alment praktiserende læge med bred erfaring indenfor en lang række specialer, specialiseret sig indenfor den videnskabelige gren af den komplementær medicin. Herudover deltaget i internationale kurser i akupunktur og æstetisk kosmetisk medicin. (London, New York, Bangkok & Singapore)

Certificeret ACAM behandler antioxidant terapi, orthomolekylær medicin C-vitamin infusion (Fort Lauderdale, New York & Groton USA). Evidensbaseret akupunktur. (Sheffield universitetshospital England)

Medlem af AAAM American Academy of Aestetic medicine. International og Dansk Certificeret Botox og filler behandler.

Laser, PRP mesotecnic rejuvenation and aestetic gynecology. Level 1,2, og 3. 

Masters Course in Cosmetic Gynaecology with Non-Surgical Techniques (Vagina Tightening and Labia Rejuvenation), Bangkok May 2016.

Hands On Korean Thread Lifting Master Course Singapore August 2016. 

Investigator In Losartan Interventon for endpoint reduction in hypertension. The Lancet March 2002. Fødevaredirektoratets arbejdsgruppe om kosttilskud. 

Aestetisk medicin

Æstetisk medicin er en bred betegnelse for lægelige akademiske specialer, der fokuserer på at ændre kosmetisk udseende gennem behandling. 

Fx. aldersbetinget traumeudløst eller medfødte tilstande som patienten ønsker korrigeret.

Smukt opfattes helt individuelt og er ud over mode og tid, afhængig af kultur religion, sted og klima.

Per Tork Larsen

Hvad er formålet med æstetisk medicin

Model billede

New Arivals

Aestetisk medicin har til formål gennem behandling at styrke den personlige velvære hos patienten. Velvære og social interaktion hænge sammen. At udstråle sundhed og vitalitet øger chancen for succes. Konkurencemæssige fordele i karriere og i sociale sammenhænge. At tage sig godt ud, at vise den bedste udgave af sig selv giver selvtillid og positiv spiral, Chancen for at tiltrække en god partner, Udsender signaler om sundhed og vitalitet og giver omgivelserne et godt indtryk og lyst til at interagere og investere i én. Skaber en illusion om ungdom. Øger den erotiske kapital. Signalerer overskud og rigdom.

Æstetisk medicin på en ny måde

Æstetisk medicin indbefatte både invasive og non invasive metoder. Den del AkuDoc beskæftiger sig med fokuserer på princippet mindste middels princip. Dvs at ændre udseendet med mindste mulige indgreb og uden at fratage identitet. Vi fokusere på nyeudviklede Botox og Filler teknikker som har til formål at skabe et resultat som er bedre end summen af behandlingerne. Det skal forstås på den måde at du ikke bare kommer ind og få lavet et område som du plejer fordi det har du god erfarring med. Men du kommer ind til en æstetisk uddannet læge som giver dig en kvalificeret individuel vurdering ud fra de skønheds parametre som mange års erfarring har tilført faget gennem forskning, artikler, kongresser etc. En holistisk tilgang det inddrager tilgængelige supplerende løsninger som vitaminer mineraler antioxidanter kost. Formålet er at gi dig et, over tid, bedre resultat ud fra din investering. Du sparer penge og vi får dig som tilfreds og glad kunde. 

Komplementær behandling 

Komplementær medicin: En gruppe af diagnostiske og terapeutiske discipliner, der enten bruges alene eller sammen med konventionel medicin. Der findes et hav af naturpræparater, kosttilskud specielle fedtsyrer, som er grundigt videnskabeligt undersøgt og som desværre ikke er brugt meget indenfor det etablerede sundhedsvæsen. Eksempelvis specielle fedtsyrer til behandling af eksem og betændelses tilstande. Kosttilskud som organsk bundet Zink ved Botox behandling. Omega 3 og d-vitamin imod hudaldring. Antioxidanter, Glutation, Peptider og mange andre.

bottom of page