top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Hvad kan gå galt? BOTOX i bekymringsrynken Glabella området.

Opdateret: 29. feb.

Botox i Glabella området har til formål at lamme 2 muskler. Depressor supercilli og corugator Supercilli.

BOTOX i bekymringsrynken Glabella området.

Herved løftes øjenbryn og øjenomgivelser i midtlinjen og samtidigt øges afstanden illusorisk mellem øjnene og den vertikale rynketildens hæmmes (bekymringsrynken). Da man samtidig behandler Procerus musklen som har ansvar for sænkning af øjenbryn i midtlinjen medfører behandlingen at lysindfaldet på øjnene og regnbuehinden øges og dette virker æstetisk mere indbydende og imødekommende, samtidig med at man får et mindre vredt eller sammenbrudt udseende.

Efekten på øjnes klarhed som følge af behandlingen, kan bedst sammenlignes med forskellen på havets reflektion af lys en solskinsdag contra en gråvejrsdag.

Desværre ser man ikke sjældent at injektionen gives for højt oppe således at den store pandemuskel rammes og giver drop pande. Denne fejl ser man desværre hyppigt og det kan være med til at miskreditere en ellers effektiv og billig kosmetisk procedure.

Den korrekte placering af injektionerne er derfor

Hvis injektionernes placering er for højt vil behandlingen ikke virke optimalt og der er sandsynlighed for at man har ramt

frontalismusklen og der vil være risiko for at får brow ptose tunge øjenbryn eller neandertal pande. Hvis det er tilfælde vil en lille smule BOTOX i den muskel der virker i modsat retning kunne afhjælpe.


Frontalis musklen trækker øjenbrynene opad og hvis den lammes lige der medfører det drop af pande og øjenbryn.

Botox gået galt

Her er der givet Botox ukorrekt. Hævelsen efter injektionerne skyldes en allergisk reaktion efter BOTOX behandling i udlandet. Hævelserne viser tydeligt at begge indstiksteder ligger for højt.

I bedste fald vil denne behandling give tunge øjenbryn og pande. I værste fald et drop eye.

Drop eye efter forkert Botox injektion
Drop eye

101 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page