top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Hårde læber efter filler

Opdateret: 1. aug. 2023


Mange oplever stenhårde og hævede ømme læber specielt om morgenen i dagene efter at have fået Filler. Det er ofte et resultat af at der er kommet meget produkt ind, allergi er sjælden men også en mulighed. I de aller fleste tilfælde er det helt normalt og ufarligt og trykket mindskes i løbet af en uge. Her er overlæben lidt større i højre side og kan enten skyldes at billedet er taget tidligt på dagen og at læben er hævet mere i højre side efter søvn, eller der ikke er kommet samme mængde produkt i begge sider så resultatet er blevet asymmetrisk.

Forholdet 1/3 over og 2/3 underlæbe som giver det flotteste resultat, er ikke opfyldt men måske heller ikke ønsket selvom det giver det æstetisk bedste resultat.

Størrelses forholdet imellem overlæbe og underlæbe 1:1 er for tiden populært og Russer læber hvor overlæbens kant vipper lidt udad er også populær men kan være risikofyldt at udføre og ikke alle læber egner sig.

Russer læber og 1;1 læber kræver at der arbejdes lidt længere med læberne og der bruges meget Filler. For lige at få den sidste detalje med, kan der lige pludseligt kommet for meget i læberne.

Et tegn på at der er kommet for meget fyldstof i læberne er at de hæver når du ligger ned idet lymfevæske og vene-blod har svært ved at komme fra læberne. Det skyldes at trykket i læberne er blevet så stort at de fraførende små vener og lymfekar klemmes sammen. Det kan i sjældne tilfælde medfører en ond cirkel hvor læberne hæver mere og mere og dermed øges trykket i læberne mere og mere. Dertil kommer at hyaluronsyre filleren trækker fugt og væske til sig. Læberne kan være stenhårde om morgenen.

Risikoen for nekrose er også størst specielt om morgenen. Sov med hovedet højt.

Når du står oprejst hjælper tyngdekraften til at læberne kan dræne den overskydende væske (lymfe).

Ved ekstremt overfyldte læber risikere man at der opstår områder med vævsdød og blivende

ar-dannelser. Kroppen og specielt ansigtet og munden er fantastisk til at hele op, og selv skrækcenarier kan hele op og give et rimeligt normalt kosmetisk udsende dog kan nerveskader med føleforstyrrelser være permanente.

På billedet ovenfor ses små områder med truende vævsdød (vævsnekrose) og specielt overlæben er helt hvid som udtryk for manglende blodtilførsel. Hvis du får sorte eller hvide områder skal du ha filleren opløst hurtigt muligt. Tilstanden kan i milde tilfælde afhjælpes ved at forsigtigt massere fra midten og udad i begge sider og skiftevis duppe med varme (45 grader) klude

I dette tilfælde kunne være et akut lymfødem hvilket betyder en total blokade af væske drænagen fra overlæben. 1. Hjælp er blid massage fra midten og udad i begge sider samt duppe med varme klude (45 grader) skiftevis blid udad rettet massage og duppe og derefter til lægen hvis der ikke er bedring. Lægen vil opløse fileren og standse udviklingen af vævsdød.

 
Botox Lipflip
Botox Lipflip Dr.Per

Lipflip med Botox

Et alternativ til filler i læberne er Botox Lipflip. Herved opnås et diskret læbe boost som altid bevarer mundens personlige udstråling form og identitet


 
Botox Lipflip Dr.Per

Læg mærke til det magiske der sker med helhedsindtrykket af mund og underansigt når forholdet tillaves med 1/3 overlæbe og 2/3 underlæbe.


 

Botox Lipflip Dr.Per

Her har ønsket været en smal 20'er agtig mund med smal overlæbe med samme bredde som øjenspalte og næsebredde, Før og efter. Dette trick giver et harmonisk helhedsindtryk. Ved at udføre disse principper ved en almindelig planlagt behandling opnåes et betydeligt smukkere resultat til samme pris.

 417 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page