top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Botox Lip flip et let skånsomt, bivirkningsfrit og billigt alternativ til Fillers

Opdateret: 9. maj

Lipflip er en hurtig kosmetisk procedure, der varer omkring 2 til 5 minutter. Det er 4 injektioner af Botox i din overlæbe samt Amors bue er den hjerteformede bue i midten af ​​din overlæbe, Injektionerne afspænder midlertidigt spidsmunds-musklerne omkring din læbe. Dette får den del af din overlæbe, der er inde

Botox Lipflip før og efter
Botox Lipflip før og efter
Botox Lipflip før og efter
Her har personen ønsket et diskret lift af cupids bow

i din mund, til at "vippe" lidt opad og udad, som giver din læbe et fyldigere udseende. Man kan rette eventuelle skævheder i over og underlæbe med metoden. Kombineres som her med Botox for hængende mundvige som giver mundet et gladt udseende.

Man prøver iøvrigt at skabe forholder overlæbe 1/3 og underlæbe 2/3 som er det forholdstal som overalt i naturen opfattes som smukt og æstetisk. The Golden Cut kaldes det også.

Der er ikke alle læber der egner sig til lipflip behandlingen men hvis følgende kriterier er opfyldt, er du godt på vej.

  1. Hvis du ønsker at opnå fyldigere læber uden filler eller hvis din overlæbe "forsvinder", når du smiler.

  2. Hvis du ønsker, at dit smil viser mindre af din overmund eller dit smil viser mere af dit tandkød, end du ønsker.

  3. Hvis du har fået filler og du mangler klar definition og afgrænsning af cupids bow.

  4. Og den vigtigste. Hvis din overlæbe dækker dine overtænder ved neutral ansigts udtryk eller specielt når du smiler vil læbefiller med garanti give en andenæb lignende overlæbe Lipflip vil vippe læben ud og op og gøre din mund mere naturlig men Filler vil gøre det modsatte.


Efter en lip flip, bør du begynde at se resultater inden for et par dage og løbende forbedringer i løbet af en uges tid. Du vil se den fulde effekt af læbeflip cirka 10 til 14 dage efter proceduren. Det er vigtigt at bemærke, at lip flips ikke er permanente. Resultaterne varer omkring 2 til 3 måneder, da kun meget små mængder Botox sprøjtes ind i dine læber. Når du begynder at bemærke, at virkningerne aftager, kan du vælge at bevare dine resultater ved at få yderligere Botox-injektioner.


216 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page