top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Baby Botox, Mikro Botox og Botox Instalift

Opdateret: 9. maj

Hvad er baby-botox?

Botox har været den mest populære æstetiske procedure i de seneste 20 år.


Baby Botox, også kaldet mikro-Botox, meso Botox, hud Botox, henviser til en ny trend inden for injicerbare Botox-procedurer. Det er den mest populære Botox behandling i syd Korea og har været det de sidste 10 år.


Baby Botox virker ved at afslappe de små muskler i hårsækken, nedsætte sved og talgproduktionen, nedsætter de inflammatoriske processer og giver huden hvile og fred. Mikro BOTOX stimulerer collagen nydannelsen og tilføre underhuden volumen men virker samtidigt opstrammende på grund af et svind i sved og talgkirtel volumen og udglatte derved rynker og fine linjer og strammer op. Ved Baby Botox bruges mindre dosis af Botox. Baby Botox kan med fordel kombineres med skinbooster Profhilo, Chanel L'ebss eller MADE® til bland andet løs hud på hals og decollité. Mikro Botox og skinbooster bruges i øvrigt til at fremkalde den eftertragtede glasagtige glatte tient kaldet Glazed Doughnut look.


28 dage efter Instalift kombineret med MikroBotox og Melasma reduktion.


Formålet med baby Botox er et ansigt, der ser glattere og yngre ud samt at reducere acne urenheder pletter inflammation irritation og urenheder. Uden det "plastiske" udtryk, der nogle gange kan være resultatet af traditionel Botox. MikroBotox er desuden velegnet til inflammatorisk rød og irriteret hud.


BOTOX Hæmmer mastcellers frigivelse af histamin og medfører nedsat hudirritation rødmen allergi etc.

Blokere de signalstoffer og mokelyler der indgår i kaskade rækken ved betændels tilstande herunder substans P og andre betændelses mediatorer.

Stimulere collagenproduktionen og reducere arvæv og giver huden en mere ensartet og varmere glød Glazed Doughnut look som kan forstærkes betydeligt i kombination med skinbooster. Mikro B + Skinbooster Ejal40 Kr 3500.-


Pris baby-botox

1200kr

Som er inkluderet i behandlingen BOTOX Instalift facelift uden kirurgi:

4900.-


Baby Botox er økonomisk, fordi det kræver mindre vedligeholdelse. Traditionel Botox kræver en opfølgende aftale hver 3. til 4. måned for at holde resultaterne friske.

Med baby-Botox kan du muligvis afsætte dine aftaler en gang hver 4. til 5. måned i stedet for.

Ligesom traditionel Botox involverer baby-Botox kun lidt eller ingen "downtime" for restitution.

Hvordan virker baby-botox?

Baby Botox virker på samme måde som traditionel Botox. Forskellen er, at baby Botox sigter mod at opnå et mere naturligt udseende resultat.


Ved Baby Botox behandlingen injiceres Botox ganske overfladisk i huden og giver desuden huden en varmere glød Glazed Doughnut look. Teknikken reducerer hudporer og talgkirtel antal og størrelse. Nedsætter produktion af talg hvilket giver huden et mindre fedtet udseende. Baby Botox anbefales derfor også til akne, akne-ar og ar generelt.

Botox reducere størrelsen på sved og talgkirtlene.

På samme måde som ved traditionel injektion i muskler, hæmmer Botox frigivelsen af signalstoffet Acetylcholin fra nerveenderne og inaktivere derved kirtlen som gradvist hypotrofiere(skrumper). Et eksempel hvor dette udnyttes kosmetisk er Masseter musklen som er den store kæbemuskel som giver ansigtet Vform når den reduceres i størrelse. Den samme

Baby Botox Kombineret med injektioner over hårgrænsen som ved teknikken Botox instalift, giver det   en meget effektiv ansigtsløftende effekt helt uden operation. Og det glædelige er at effekten på kirtlerne, ved rigtig dosering holder 6 mdr.
Mikrobotox Hexagonal teknik

skrumpning sker ved mikro Botox behandling af sved og talgkirtler. Disse kirtler udgør 3.1% af hudens volumen i ansigtet. Over hårgrænsen udgør de: 4.3% og på halsens forside: 2.4%. Det samlede volumen af sved og talgkirtlet målt i kubik cm. er henholdsvis 146, 76 og 86. Op imod 20-30% skrumpning kan opnås efter eń behandling. Dvs huden strammes op.

Kombineret med injektioner over hårgrænsen som ved teknikken Botox instalift, en ny og revolutionerende teknik, er resultatet

Botox Instalift Botox reducere størrelsen på sved og talgkirtlene. På samme måde som ved traditionel injektion i muskler, hæmmer Botox frigivelsen af signalstoffet Acetylcholin fra nerveenderne og inaktivere derved kirtlen som graddvist hypotrofiere. Et eksempel hvor dette udnyttes kosmetisk er Masseter musklen som er den store kæbemuskel som giver ansigtet Vform når den reduceres i størrelse. Den samme    skrumpning sker ved mikro Botox behandling af sved og talgkirtler. Disse kirtler udgør 3.1% af hudens volumen i ansigtet. Over hårgrænsen er det: 4.3% og på halsens forside: 2.4%. Det samlede volumen af sved og talgkirtlet målt i kubik cm. er henholdsvis 146, 76 og 86. Op imod 20-30% skrumpning kan opnås efter en behandling. Det vil sige at 0,25  som er den forventede reduktion af volumen  multipliceret med 146 som er volumen af sved og talgkirtlet i ansigtet. Dette giver en reduktion på ca 36 kubik cm som huden så at sige bliver mindre. Dvs huden strammes op.
Mikrobotox/baby Botox kraft og retning Botox Instalift

en særdeles effektiv ansigtsløftende effekt med meget høj patienttilfredshed Effekten på kirtlerne, ved rigtig dosering holder 6 mdr.


Når du beder om "baby Botox", beder du i det væsentlige om en minidosis af Botox. Denne mindre dosis vil have mindre effekt på dit ansigt, og resultaterne vil være mindre dramatiske.


Dette betyder, at din Botox ikke vil være så mærkbar. Dit ansigt kan føles mere fleksibelt og mindre frosset.


Her er en generel oversigt over proceduren:


Kom til din Botox-aftale uden makeup, eller brug en rensemiddel til at fjerne makeup-produkter fra dit ansigt, før din læge begynder proceduren.


Din læge vil derefter injicere den aftalte mængde Botox i de områder af dit ansigt, hvor du har anmodet om det. Processen bør kun tage et par minutter.


Baby Botox bruges typisk til områder af dit ansigt, hvor der er små rynker eller fine linjer. Målrettede områder for baby-botox inkluderer ofte:


kragetæer

pande rynker eller pande furer

læbe rynker

hals og kæbeben

décolleté


Risici og bivirkninger

Baby Botox kan være mindre risikabelt end Botox, som allerede er en procedure med lavere risiko. Der er stadig en sikker kilde til uønskede bivirkninger, som der er ved enhver kosmetisk procedure.


Bivirkninger er sjældne men kan omfatte:


hævelse eller blå mærker på injektionsstedet

et "skævt" eller asymmetrisk resultat fra Botoxen

hovedpine eller influenzalignende symptomer

muskelsvaghed

tør mund

Muskeltræthed i det behandlede område.

I sjældne tilfælde kan bivirkninger af Botox være mere alvorlige, såsom:


nakke smerter

træthed

allergisk reaktion eller udslæt

sløret eller dobbeltsyn

kvalme, svimmelhed eller opkastning

At besøge en uddannet til din procedure reducerer i høj grad din risiko for disse bivirkninger.


Hvis du oplever nogle af disse alvorlige symptomer efter baby Botox, skal du straks kontakte din læge.


De 4 virkningsmekanismer for Botox.

  1. Blokere frigivelsen af signalstof fra nerve til muskel hvilket medfører paralyse og hypotrofi.

  2. Blokere frigivelsen af signalstof fra det ubevidste nervesystem til sved og talgkirtler hvilket medfører nedsat eller blokeret sekretion og kirtel hypotrofi.

  3. Hæmmer mastcellers frigivelse af histamin og medfører nedsat hudirritation rødmen allergi etc.

  4. Blokere de signalstoffer og mokelyler der indgår i kaskade rækken ved betændels tilstande

Kilde angivelse
183 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page