top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Botox i varierende koncentrationer

Opdateret: 13. mar.

En vigtig faktor, der påvirker spredningen af BoNT-A, er mængden af saltvand, der bruges til at fortynde produktet før brug. BoNT-A kommer i krystalliseret form og skal fortyndes med saltvand. Mængden af saltvand, der bruges, kan variere fra læge til læge og påvirker, hvor meget BoNT-A spredes i kroppen. En undersøgelse af Hsu et al. viser, at en mere fortyndet blanding med 5 mL saltvand spredte sig 50 % mere end en mindre fortyndet blanding med 1 mL saltvand. Dette kan være fordelagtigt hvis der ønskes behandlet større områder som eksempelvis panden, men det kan også medføre utilsigtede konsekvenser som hængende øjenlåg og tung pande.

Når der opstår bivirkninger efter injektionen af BoNT-A, er de normalt milde og midlertidige. De mest almindelige bivirkninger er hovedpine og hængende øjenlåg og påvirket mundmimik smil etc.


Botox Instalift er en speciel koreansk injektions teknik hvor der bruges fortyndinger at BOTOX. Behandlingen fokuserer på et diskret ansigtsløft. Behandlingen varer ca 6 mdr. som er dobbelt så længe som traditionel BOTOX. Behandlingen koster meget mindre end hvis man regner prisen ud for antal områder. Instalift er velegnet til alle aldersklasser og samtidig er den nænsom og diskret med bevaret ansigts mimik. Efter 3 Instalift behandlinger er varigheden længere. Behandlingen indbefatter kæbelinje hals og kan let kombineres med deacolité og en effektiv skinbooster med særdeles synlig biologisk effekt.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page