top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Vitaminer og Collagen til din hud.

Opdateret: 16. maj 2023

Homeopatisk akupunktur mesotherapy

Mesotherapy baseret på ansigtets akupunktur punkter og homøopati, udviklet i Tyskland af Dr. Samuel Haneman

Made og collagen er en formel af naturlige ekstrakter, der indeholder vitaminer, mineraler, enzymer og celleterapi, herunder Collagen. Produktet injiceres lige under huden ved hjælp af såkaldt meso teknik. Alle stoffer gennemgår Tysk godkendt homøopatisk lægemiddelforberedelsesproces. Terapien, er videreudviklet i Tyskland af ​​Dr. Samuel Haneman, men behandlingen hviler på over 200 år gammel viden, og anvender princippet om en terapi, der "bruger noget lignende til at behandle noget lignende" (Homøopati), Det homøopatiske lægemiddel injiceres lige unde huden i de klassiske 16 akupunkturpunkter i ansigtet som kendes fra den kinesiske medicin. Behandlingsresultaterne er forbavsende gode og hurtigt indsættende og der er ingen bivirkninger og ingen downtime.

MADE & Collagen behandlingen kan med fordel bruges hvis man ønsker en hurtig indsættende virkende kosmetisk behandling. Pris pr behandling kr.600.- (3 behandlinger kr.1500.- Induktionsbehandling med en uges interval)

Et behandlingsforløb består af 3 behandlinger der gives med en uges mellemrum og en behandling om måneden som vedligehold.

19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page