top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Nasolabial furen

Opdateret: 13. okt. 2023

Nasolabialfuren er den fold, der løber fra siden af næsen ned til mundvigen på hver side af ansigtet. Denne fold kan blive mere synlig med alderen eller på grund af vægttab, da tabet af fedt i kinderne kan få nasolabialfuren til at blive mere udtalt.

Det er vigtigt at bemærke, at nasolabialfuren er en naturlig del af ansigtets anatomi, og at en vis grad af synlighed er normal og ikke nødvendigvis kræver behandling.

De aldersrelaterede forandringer der ligger til grund for fremkomst af nasolabial furen, skyldes flere ting. Helt grundlæggende er at kindbens knoglen resorberes og bliver affladet med alderen Der dannes som konsekvens en hulhed i midtansigtet og huden mister støtte som et telt med for korte teltstænger. Hertil kommer også et aldersbetinget svind i de dybe fedtpuder og øget vækst i de overfladiske samt tab af elastin og collagen og hyaluronsyre/ fugtighed. Dette resulterer i at hud og underhud glider ned og fremad. Det skaber den fold som kaldes nasolabial furen. I kæbelinjen giver dette alderstegn sig udtryk i hamsterposer. Korrekt behandling er at give filler dybt i kindbenene. For at derved at rette op på den vigtigste tilgrundliggende liggende årsag. Det løfter kindbenene og spænder huden op. Ligesom et telt med slappe teltstænger. Filler i selve furen er symptombehandling, Det virker godt på yngre en til 2 gange er let at udføre på de "hurtige klinikker" Men med tiden vil knogle resorberingen i kindbenene ikke længere kunne skjules og yderligere volumen i furen vil gi et tungt underansigt og give anledning til bulen ud og eventuelt migration af filleren.

Korrekt behandling af nasolabial furen

Bemærk at hamsterposer og poser unde øjnene ved korrekt anatomisk behandling ligeledes påvirkes i gunstig retning. Prisen er den samme uanset hvor filleren placeres

Hvis du er bekymret over udseendet af din nasolabialfure, kan du overveje at konsultere en læge med speciale i æstetisk medicin for at diskutere mulige behandlingsmuligheder. Disse kan omfatte fillers, botox og skinboosters, afhængigt af dine individuelle behov og ønsker.


Nasolabial furen

Dyb filler lige over knoglen i kindbenet sigter på behandling af den udløsende årsag og holder også længere og der er ingen større blodkar i nærheden og er i øvrigt også langt mindre smertefuld end injektioner i selve furen hvor huden er meget stramt bundet til det undeliggende bindevævsstrøg.

Dyb filler over kindbenet kombineres overfladisk med en skinbooster eller hyaluronsyre filler med lav viskositet, er en opdateret moderne kombinations behandling for absolut bedste kosmetiske resultat.

Man vil typisk starte op blødt med en halv ml dyb filler i hver side. Man kan altid senere supplere hvis det er nødvendigt. Kombineret med 2 gange en halv ml med et tyndere produkt overfladisk som indgives med lang stump kanyle og vifteteknik. Smertefrit og særdeles waueffekt. Kan efterfølgende suppleres med Instalift eller Nefertitilift hvis der er behov og ønske om det.


21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Hozzászólások

0 csillagot kapott az 5-ből.
Még nincsenek értékelések

Értékelés hozzáadása
bottom of page