top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Glutation den hudvenlige antioxidant

Opdateret: 9. maj


Glutation er en kraftig antioxidant den kan reparere hud, reducere pigmentering. Bruges meget i de solbeskinnede lande til reparation af solskader Melasma og til generelt afblejning af huden.


Med glutathion let tilgængeligt på det frie marked, og misbrug i stor stil, arbejder regeringerne nu på at påbyde salg udelukkende gennem licenserede distributører for at garantere produktkvalitet.


Hudplejeverdenen og den stadig mere profitable industri inden for hudpleje og foryngelse er den nyeste spiller på markedet – glutathion. Men pas på i ukyndige hænder kan det skade mere end der gavner.


Glutation har i mange år været brugt ulovligt intravenøst til at gøre huden lysere hos farvede mennesker, og effekten er ikke til at hverken overse eller tage fejl af. Glutation anvendt i intravenøs form kan skade nyrene hvis nyretal ikke kontroleres regelmæssigt.


Glutathion, der er bredt anerkendt som den bedste antioxidant i vores krop, vinder den frem som den seneste "mode" inden for optimering af hudpleje og opnåelse af et supesundt udseende med glød og ensartethed. Dog anbefales det kun som tilsætning i lav dosis til biostimulatorer som specielle skinboosters der injiceres under huden i hudens vækstlag.

Hvad er glutation?

Glutathion er en kraftfuld antioxidant, bredt anerkendt for sine hud blegende og anti-aldrende egenskaber. Glutation er et peptider dvs et lille protein. Alle proteiner bestået af aminosyrer og glutation består af tre essentielle aminosyrer – cystein, glutamin og glycin – og beskytter kroppens celler mod skader forårsaget af uv stråler eksterne og interne toksiner, almindelig aldring og giver dermed giver huden et sundere mere ensartet og yngre look.

Glutation virker ikke, hvis den indtages oralt eller gennem plastre på grund af ubetydelig absorption. Hvis du ønsker, at din hud skal have et sundt udseende, mere glød og reducere solbrænding og pigmentering, er den eneste effektive måde injektion.


Fordele ved glutation

Glutathion fungerer som et skjold mod de skadelige virkninger af solens UV-stråler, forurening og virkninger af gifte i miljøet, som ikke kun forårsager solbruning, men også resulterer i for tidlig aldring og dna skader i hudcellerne.

Glutathion spiller rollen som antioxidant og ved at fremme din huds generelle sundhed. Ved at fjerne toksiner fra din krop, giver den en klarere teint og udstråling. Det sætter din hud i stand til naturligt at forynge sig selv, hvilket resulterer i en sund og ubestridelig glød.


En af de store fordele ved glutathion er dets evne til at reducere pigmentering og mørke pletter. Antioxidanten har potentiale til at hæmme melaninproduktionen, som har tendens til at akkumulere ujævnt, hvilket fører til hyperpigmentering, Melasma mm.


Kollagen er afgørende for, at din hud kan bevare sin elasticitet. Og glutathion stimulerer kollagensyntese som bevirker at din hud bliver glattere og mere smidig. Det hjælper endda med at forhindre de forskellige ældningssymptomer på huden, såsom rynker uens hudporer blegt gråt udsende. .


Glutathion i mindre dosering er tilgængelig som bestandel af skinbooster eller som biostimulator til lokal anvendelse og derfor med meget mindre koncentration af glutation.

En biostimulator hentyder til en direkte biologisk cellestimulerende effekt og ikke kun en fugtighedsgivende effekt som de hyaluronsyre baserede EJAL40, Prophilo etc.

Som med disse skinboosters gives injektionerne lokalt. Dvs gives som sagt i meget mindre doser der hvor virkningen er ønsket til forskel fra intravenøst.

Glutation indgivet lokalt har ikke nogen bivirkninger og specielt ingen nyrepåvirkning.

Biostimulator-skinbooster med glutation er den skinbooster med den bedst cost benefit.21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page