top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Filler i Kindben

Opdateret: 18. feb.

Et vigtigt aspekt ved æstetisk behandling med fillers, uanset om det er for mænd eller kvinder, er at opnå et naturligt og harmonisk udseende. Dette kræver en grundig forståelse af ansigtets anatomi og den specifikke placering af filleren. Høje kindben udstråler femininitet og hvis det er det man ønsker gives filleren fortil og i siderne. Hvis det er maskulinitet man ønsker at udstråle gives filleren fortil og ikke i siderne.

I ansigtet findes flere forskellig lag og da svind af knoglemasse i kindbenene er hoved ansvarlig for mange af de generende aldersrelaterede forandringer, er det nærliggende at lægge fileren direkte på knoglen idet de ovenliggende lag på den måde er med til at bløgøre konturen og give ansigtet et naturlig og forynget udseende, samtidigt med at det er årsagen man behandler!!

Filler i ansigtet Lag i ansigtet

Hyaluronsyre fillers er populære for deres evne til at give volumen og glatte rynker. Når de anvendes på kindbenene, er det derfor afgørende, at de injiceres i den rette dybde og på det rigtige sted, for at opnå de ønskede resultater. Der er forskelle mellem mænds og kvinders ansigtstræk, og dette skal tages i betragtning.

Hvis filleren placeres for overfladisk, vil fileren fordele sig inden for det område som anatomisk er begrænset af bindevævsstrøg og membraner og med tiden synke nedad og danne


skygger og u-naturlig buler under kindbenene. Dette skyldes som sagt, at filleren ikke er lagt på knoglen under fedtpuden, men i fedtpuden og filleren vil derfor fordele sig i fedtpuden og synke ned i bunden af fedtpuden over tid på grund af tyngdekraften.

Der er 2 lag membran afgrænsede fedt puder i ansigtet

Det handler ikke kun om at tilføje volumen, men også om at skabe naturlige konturer, der komplementerer individets ansigtstræk.

Dette understreger vigtigheden af at kende områdets anatomi i detaljer og vælge, et fagligt kvalificeret sted som kan levere en skræddersyet individuel behandling for at opnå de bedste resultater uden at gå på kompromis med det naturlige udseende. Samtidig er det afgørende at have realistiske forventninger til, hvad fillers kan opnå, og forstå, at der altid er en balance mellem at forbedre udseendet og opretholde ansigtets naturlige karakter.


Filler lagt det korrekte lag i Kindben


Før og efter

Egen patient. Filler lagt dybt så de ovenliggende lag danner en naturlig ansigts kontur og blødhed. Bemærk at teknikken udretter som sidegevinst aldersforandringer i flere andre områder af ansigtet.

Midtansigtet
Hamsterposerne, nasolabial folden og poserne under øjnene er også svundet. Huden er udglattet og der fremkommer Ingen u-naturlige skygger og "buler"

40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글

별점 5점 중 0점을 주었습니다.
등록된 평점 없음

평점 추가
bottom of page