top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Botox akne og aknear

Opdateret: 28. feb.

En undersøgelse offentliggjort i Journal of Drugs in Dermatology i 2015 viste, at Botox-injektioner reducerede talgproduktionen og forbedrede acnesymptomerne.

En anden undersøgelse offentliggjort i Journal of Cosmetic Dermatology i 2017 rapporterede forbedringer i acne-symptomer og acne-ar efter Botox-injektioner. Denne undersøgelse var begrænset af en lille stikprøvestørrelse og en mangel på kontrolgruppe, hvilket gør det vanskeligt at drage endelige konklusioner om effektiviteten af ​​Botox til behandling af acne og acne ar.

Der har også været nogle undersøgelser, der har undersøgt brugen af ​​Botox-injektioner i kombination med andre behandlinger, såsom fillers, for at forbedre udseendet af acne-ar. En undersøgelse offentliggjort i Dermatologic Surgery i 2016 rapporterede forbedringer i acne-ar efter behandling med Botox og hyaluronsyrefyldstoffer.

Overordnet set, mens nogle undersøgelser tyder på, at Botox-injektioner kan have et potentiale som en behandling for acne og acne-ar. Botox-injektioner bruges primært til kosmetiske formål og er i øjeblikket ikke godkendt af FDA til behandling af acne eller acne-ar. Det er vigtigt at rådføre sig med en kvalificeret behandler før man overvejer behandling af acne eller andre hudsygdomme"

Imidlertid har andre og jeg bemærket en god effekt på acne ved injektion af fortyndet BOTOX direkte i hudens vækstlag hvor sved og talgkirtlerne befinder sig. Internettet er ved at flyde over med før og efter billeder hvor effekten er ganske tydelig.

Jeg har sat mig for at undersøge et tilfælde. Patienten har lang historie med acne med cyklisk forværring op til menstruationen. Vi har den 31 marts 2023 givet ialt 20 enheder BOTOX fortyndet i 2 ml L'ebss skinbooster som er et special produkt udviklet i Korea til mørk hud. Kaldes i Sydøstasien for Chanel og er meget efterspurgt der.

Efter billede vil blive offentliggjort her 28 dage efter behandlingen. Uden er efter 28 dage betydelig mindre fedtet og det er tydeligt at talg kirtlerne er gået i dvale. Acne tildensen er betydeligt reduceret og de cystiske acne elementer i glabella området er svundet.


Her er resultatet billedet til højre er fra 25 April 2023 25 dage efter mikroBotox inclusive skinbooster med peptider.

27 April 2023

37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page