top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Nedsunken pande efter Botox

Opdateret: 28. feb.


Nedsunken pande efter Botox

Titel: Potentielle risici ved forkert placering af BOTOX-behandling i panden.


BOTOX-behandling er blevet populært som en ikke-kirurgisk kosmetisk procedure til at reducere rynker og udglatte huden. Det bruges ofte i områder som panden, øjenbrynene og øjenlågene for at opnå et mere ungdommeligt udseende.

BOTOX-behandling er normalt er sikker og effektiv, bivirkningsfri behandling. Forkert placering af injektioner i panden kan have uønskede konsekvenser, såsom et neandertal-lignende udseende eller endda, når det går helt galt, et drop eye.


Hvis BOTOX-injektioner gives for langt nede i panden, kan det påvirke musklerne og resultere i uønskede ændringer i udseendet. Hvis behandlingen ikke udføres korrekt, kan det medføre følgende problemer:

1. Panden kan synke ned: Hvis BOTOX-injektionerne placeres for langt nede. Det resulterer i, at pandemusklen musklen mister sin evne til at støtte og løfte området korrekt. Som konsekvens synker panden og øjenbrynet ned og giver et neandertal-lignende udseende. Ved injektion for langt nede kan i sjældne tilfælde opstå spredning af botox til

Nedsunken pande efter Botox
Gives BOTOX for langt nede paralyseres frontalismusklen musklens nedre fibre og øjenbrynene synker nedad

Levator palpebra muskelen.Levator palpebra er den muskel, der er ansvarlig for at løfte øjenlågene. Hvis BOTOX-injektionerne fejlagtigt påvirker denne muskel, kan det resultere i et drop eye, hvor øjenlåget ikke kan løftes ordentligt. Dette kan medføre nedsat synsfelt og give et asymmetrisk udseende. Svinder spontant efter ca 3 mdr.

For at undgå potentielle risici ved BOTOX-behandling i panden er det afgørende at vælge

Drop eye efter Botox

en kvalificeret og erfaren behandler. Her er nogle vigtige punkter at huske på:


Anerkendte store klinikker med stort reklamebudget er ingen garanti. Ofte er sygeplejersker under oplæring og der er mange historier om manglende tid til lægelig supervisering.


En grundig konsultation med en kvalificeret godkendt læge er et lovkrav og et mindstekrav du skal stille. Diskuter dine mål og forventninger, og vær åben om din medicinske historie og eventuelle tidligere kosmetiske procedurer.


Præcis placering af injektioner: En erfaren behandler vil være opmærksom på de præcise placeringer af injektionerne for at undgå uønskede bivirkninger. Injektionerne skal gives i de korrekte muskler og doseringer for at opnå det ønskede resultat.


Forkert udført Botox i Glabella området (bekymringsrynken)kan også medføre nedsunken pande281 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page