top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Behandling af Ozempic face efter stort vægttab.

Opdateret: 27. feb.Man har opdaget, at fedmemidlet Ozempic kan have en uventet bivirkning, hvor det reducerer fedtpuderne i ansigtet og kan resultere i det, der populært kaldes "Ozempic face".

Når man taber sig hurtigt, vil ændringerne i ansigtet være mere markante. Men dette kan også føre til, at huden hænger, da den ikke har tid til at tilpasse sig det nye vægttab. Dette problem er især almindeligt hos personer over 40 år, hvor huden og det bløde væv ikke kan vende tilbage til deres tidligere form efter vægtøgning, da kollagen og elastin niveauerne er lavere jo ældre man bliver.

De mest synlige områder for tab af fedtvæv er i tindingerne, kinderne og kæben. Men med hyaluronsyre filler kan dette problem undgås, da injektioner kan gives når som helst. Det er dog vigtigt at advare patienter om, at hvis de taber sig, kan de ikke se forbedringen fra fyldstofferne, da de kan miste mere fedt, end det der blev erstattet af fyldstoffet.

Hvis patienter ønsker at bevare deres udseende, mens de taber sig langsomt, kan det være en god idé at vente med injektionerne. Når man injicerer fyldstoffet, skal man gøre det langsomt og i etaper over tid, da patienter med massivt vægttab ofte har brug for flere injektioner. Hvis man injicerer for meget på én gang, kan det føre til hævelse og et ikke naturligt resultat. Hvis fyldstoffet gives korrekt og langsomt og tager hensyn til placeringen af fedt puderne, kan resultaterne dog være meget positive.

245 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page