top of page
  • Forfatters billedeAkuDok clinique

Klinikken i Bangkok

Opdateret: 13. jun.

Jeg er oprindelig almen praktiserende læge fra Danmark hvor jeg er uddannet og har praktiseret som almindelig praktiserende læge siden 1991. I 2014 flyttede jeg til Thailand. Her mødte jeg nogle meget dygtige og entusiastiske kolleger og begyndte derfor at interessere mig for æstetisk medicin. Jeg tog diverse kurser i kosmetisk medicin som i Østen kun er forebeholdt læger. Kurser i Bangkok, Singapore, Korea, England og USA. Kurser i bla. non operativ næsekorrektion både vhj trådlift og filler og sidst en elegant skånsom teknik med mikroinjektioner i næseryggen. Vaginal opstramning med radiofrikvens. G punkts amplifikation og gynækologisk rejuvenation. Anatomi anatomi anatomi avanceret filler og BOTOX behandling. Trådlift, Laser. Vitamin/mineral infusion (Meyers cocktail). Smerte fri injektions behandling. Efter at have arbejdet et par år i en større by 400 km nordøst fra Bangkok, Indgik jeg i samarbejde med klinik i Bangkok hvor jeg blandt andet udviklede på teknikken Korean non kirurgisk facelift. Jeg var så heldig at have et netværk med mange kendte blandt min kundekreds Skuespillere modeller mode og tv folk. Og blev inviteret til at behandle miss Fun i miss Thailand 2023. Hun kom i finalen og vandt der titlen “face of elegance”

I december 2022, rejste jeg med familien tilbage til Danmark, hvor jeg nu virker som superviserende læge.

Hvis jeg skal fremhæve nogen forskelle Danmark-Thailand så er det bla. kulturen. Den generelle kvalitet der udbydes i Danmark meget anderledes end i Østen,

Inspiration fra Korea, den æstetiske medicins Mekka er stor overalt i Østen. Og lægerne er meget kompetente og opdaterede. I Thailand er det kun læger der udfører kosmetiske procedurer som BOTOX og filler. Niveauet er generelt meget højt og miljøet professionelt. Æstetisk medicin er ikke på samme måde tabubelagt i østen og man taler åbent og bredt, gammel og ung om hvad man har fået lavet og skønhed er meget mere en integreret part i livet og der er en udbredt ønske om at tage sig godt ud og det er bestemt ikke noget at være flov over Bevidstheden om risici og kvalitet hos brugerne er relativ høj og man ville ikke drømme om at gå til en ikke faguddannet. Kontrollen er hovedsagligt garanteret af lægeansvaret og kan lidt sammenlignes med hvordan speciallæger er kontrolleret i Danmark og på ingen måde 3. Lands agtigt.

I Danmark har krav fra myndighederne med dokumentation, regnskab, registrering, krav om fordyrende leverandør bestemmelser og svært begribelige lovkrav medført at logestikken er blevet en udfordring i sig selv. Brugerens fokuserer på pris og har ikke en chance for at gennemskue hvad de får. Derfor har jeg fokuseret mig på at undervise og kun varetage de behandlinger som er specifik efterspurgt og sideløbende virke som superviserende læge. Jeg kan på den måde ydnytte min erfarring ved at videregive teknikker. Teknikker der på væsentlig måde er fundamentalt anderledes end hvad jeg har set udført her både hvad angår risiko, bivirkninger og holdbart naturligt resultat.

Jeg går ind for at specialet æstetisk medicin anderkendes som et egentligt lægeligt speciale. Hvilket er eneste måde, som jeg ser det, at sikre en god uddannelse og et højt fagligt niveau.13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page